Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

FaceBook oldalunk

Látogatók

Mai2037
Heti16518
Havi75996
Összes3248845

IP: 52.90.49.108 Unknown - Unknown 2021. november 27. szombat, 22:15

Ki van itt?

Guests : 33 guests online Members : No members online

Honlapok

SULINET Matematika

Oktatási Hivatal

Versenyvizsga portál
banvv

Matematika Portálok

Berzsenyi Dániel Gimnázium

berzsenyi

Óbudai Árpád Gimnázium
arpad

 

Szent István Gimnázium

sztistvan

A gondolkodás öröme
gondolkodasorome

matszakkor20202021

(Utolsó módosítás: 2020. október 6. 710)

A 2020/2021-es tanévben a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium által szervezett, nem csak az iskola diákjai átal látogatható szakkörök a következők:

 

A matematika tanárok a (06-1) 210 10 30-as számon keresztül érhetők el.

 

Évfolyam: 6.  (Előkészítő szakkör a speciális matematika tagozatra)

A szakkört  a matematika iránt kiemelten érdeklődő hatodikos tanulók számára szervezzük. Célja, hogy a speciális matematika tagozatos osztályokra felhívja a gyerekek figyelmét, segítsen a szülőknek és a diákoknak a tehetséggondozó osztályokról benyomást szerezni.

 

Évtizedes hagyományainknak megfelelően a szakköröket tizedikes matematika tagozatos diákjaink tartják tanári felügyelettel és segítséggel. A szakkörök ingyenesek.

 

Minden héten hétfőn, kedden és szerda is tartunk szakkört. (A hatodikosoknak elég egy nap járni szakkörre, egy héten belül mindhárom napon ugyanazon feladatok lesznek megoldva.) A foglalkozásokat 1515 - 1645-ig tartjuk a 415-es teremben. Az első foglalkozások időpontja: 2020. szeptember 14-gyel kezdődő hét. Később is lehet csatlakozni a szakköri csoportokhoz.

 

Előzetes jelentkezés nélkül is lehet a szakkörökre jönni, de nekünk segítséget jelent, ha az érdeklődők megírják Dobos Sándornak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy melyik napon járnának a 6. osztályos előkészítő szakkörre. (Ez a mondat csak azokra vonatkozik, akik a hatodikosoknak speciális matematika tagozatos szakkörre jönnének, a többi szakkör esetén a szakkörtartó tanárnál tudnak jelentkezni, érdeklődni, ezek listáját ld. alább. Elérhetőségük itt található:

 https://fazekas.hu/index.php/tanaraink/)

 

 

Évfolyam: 2.

Tanár:  Farkasházi Csilla

Időpont: levelezős szakkör hetente kiadott és visszaküldött feladatokkal, javításokkal, magyarázatokkal, logikai játékokkal

Első alkalom: október közepe

Jelentkezési határidő: október 12. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Külsős diákok jelentkezésekor kérem megadni a gyermek nevét, iskoláját, osztályát és azt az e-mail címet, amelyre a feladatokat szeretnék megkapni!

Megjegyzés: Maximális létszám: 16 fő, 8 belsős és 8 külsős tanuló, a jelentkezés sorrendjében. A belsős szakkörösök személyesen kapják meg a szakköri anyagot, és a megoldásokat is az iskolában adják át a tanítónak, egyéni konzultációra lesz majd lehetőség.

 

Évfolyam: 3.

Tanár:  Budácsik Éva

Időpont: csütörtök, 1500-1545

Első alkalom: október 15.
Terem: A22

Jelentkezési határidő: október 9.

Megjegyzés: A külsős tanulóknak "levelezős" szakkört hirdetünk, belsősöknek személyesen tartjuk.
Jelentkezés levélben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Évfolyam: 4.

Tanár:  Farkasházi Csilla

Időpontcsütörtök, 1500-1545

Első alkalom: október 15.
Terem: 10
Jelentkezési határidő: október 9.

Megjegyzés: A külsős tanulóknak "levelezős" szakkört hirdetünk, belsősöknek személyesen tartjuk.
Jelentkezés levélben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Évfolyam: 5.

Tanár: Jakucs Erika

Időpont: szerda, 1500-1630

Első alkalom: szeptember 23.

Terem: 312

Megjegyzés: Jelentkezés [ itt ].

 

Évfolyam: 6.

Tanár: Pereczes Marianna

Időpont: hétfő, 1500-1630

Első alkalom: szeptember 21.

Terem: 125

Megjegyzés: íelentkezés levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.

 

Évfolyam: 7.

Tanár: Fazakas Tünde

Időpont: péntek 1500-1630

Első alkalom: szeptember 11.

Terem: 126

Megjegyzés: Kérem, hogy jelentkezzenek a szakkörre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Adják meg a gyerek nevét, s egy olyan email-címet, amit rendszeresen használnak. A szükséges adatokat itt fogják megkapni.
A szakkör követhető a honlapon az "Oktatási anyagok > Szakköri anyagok" menüpontokon keresztül, vagy ha ide kattint: weblink

 

Évfolyam: 8.

Tanár: Kocsis Szilveszter

Időpont: csütörtök, 1500-1630

Első alkalom: szeptember 17.

Terem: 411

Megjegyzés: A szakkör követhető a honlapon az "Oktatási anyagok > Szakköri anyagok" menüpontokon keresztül, vagy ha ide kattint: weblink


Évfolyam: 9.

Tanár: Hujter Bálint

Időpont: kedd, 1530-1700

Első alkalom: szeptember 15.

Terem: 310

Megjegyzés: Jelentkezés levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.
A szakkör követhető a honlapon az "Oktatási anyagok > Szakköri anyagok" menüpontokon keresztül, vagy ha ide kattint: weblink


Évfolyam: 10.

Tanár: Kiss Géza

Időpont: kedd, 1500-1630

Első alkalom: szeptember 22.

Terem: 419

Megjegyzés: Jelentkezés levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges.
A szakkör követhető a honlapon az "Oktatási anyagok > Szakköri anyagok" menüpontokon keresztül, vagy ha ide kattint: weblink


Évfolyam: 11.

Tanár: Markó Zoltán

Időpont: csütörtök, 1530-1700

Első alkalom: szeptember 17.

Terem: 318

Megjegyzés: Jelentkezés levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen lehetséges.


Évfolyam: 12.

Tanár: Orosz Gyula

Időpont: ???

Első alkalom: ???

Terem: ???

Megjegyzés: -

 

Évfolyam: 11-12. (szuper)

Tanár: Gyenes Zoltán

Időpont: -

Első alkalom: -

Terem: -

Megjegyzés: -

 

Évfolyam: 10-12. (Olimpiai)

Tanár:  Dobos Sándor

Időpont: péntek, 1430-1700

Első alkalom: szeptember 18 és október 16.

Terem: 127/A

Megjegyzés: Szakköri oldal

 

QR kód

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

QR

 

 

 

Bejelentkezés cikkíróknak